MODELS WANTED!

We have a few photoshoots coming up and we want YOU to become one of the new faces of Brainbows!

Interested? Keep reading (NL)

models wanted

 

VOORWAARDEN:

- JE WOONT IN BELGIE OF NEDERLAND EN BENT 18+

- M/V/X

Iedereen mag zich aanmelden. Wij maken een keuze op basis van de stijl van de modellen en de producten die wij op dat moment willen fotograferen. We proberen steeds een mooie mix van verschillende modellen samen te stellen.

- JE HEBT AFFINITEIT MET ONS MERK EN VISIE

Brainbows staat voor accessoires uit duurzame en gerecyleerde materialen, handgemaakt in België. Brainbows wil mensen helpen om zichzelf te uiten door accessoires te creëren die hun persoonlijkheid, inspiratie en stijl reflecteren. Het is de missie van het merk om producten te creëren die origineel, waardevol en duurzaam zijn.

 

- STRIKKEN EN/OF BRETELLEN HOREN BIJ JOUW PERSOONLIJKE STIJL

Je verkiest strikken boven stropdassen en/of je houdt van bretellen. Met een strikje of bretellen voel jij je helemaal jezelf en vol zelfvertrouwen (dit hoeft niet elke dag zo te zijn, no worries).

- JE BENT GEEN PRO, MAAR STAAT WEL GRAAG VOOR DE CAMERA

We zoeken geen professionele modellen. Een beetje ervaring mag zeker. Je bent niet (al te) verlegen en bereid de aanwijzingen van de fotograaf te volgen. We staan zeker ook open voor eigen ideeën en inbreng.

 

HOE VERLOOPT EEN SAMENWERKING?

- De shoot gaat door in België. De exacte datum, plaats, uur en duur van de fotoshoot wordt in samenspraak met de modellen en fotograaf bepaald.

- Je verplaatsingskosten worden sowieso vergoed. Daarnaast mag je een aantal producten uit ons aanbod uitkiezen (afhankelijk van de duur van de shoot) en bezorgen we jou een aantal foto's in hoge kwaliteit, digitaal. Deze foto's mag je zelf uitkiezen en vrij gebruiken online. De foto's mogen niet bewerkt worden in Photoshop of met filters (enkel het formaat wijzigen is toegestaan).

- Je bent akkoord dat Brainbows alle foto's van de shoot mag gebruiken, zowel online en offline. De foto's mogen ook door partners van Brainbows (retailers en verkoopsplatformen) gebruikt worden, waaronder SKM, Portobello, Orderchamp, Trade Mart, Gentlemen's Fair enz.)

- Je kiest zelf of je in foto's die op social media gebruikt worden getagd wenst te worden door ons of niet.

 

IETS VOOR JOU?

Stuur via het contactformulier hieronder een berichtje. We kennen alvast graag je naam, leeftijd, woonplaats, e-mailadres en evt. link naar je Instagramprofiel.

We komen snel bij jou terug! Succes!