"Men's closet": pop-up shop met duurzame herenkleding in Brugge

belgisch, brugge, communie, duurzaam, hemden, herenmode, hip, hipbow, kinderstrik, kurk, kurkleer, lentefeest, lokaal, mannenmode, menswear, pop-up, schoenen, strik, strikje, sustainable, vlinderdas, vlinderstrik, winkel -

"Men's closet": pop-up shop met duurzame herenkleding in Brugge

In een gezellig pand in het centrum van Brugge kan je in het weekend van 21-22-23 april 2023 "Men's Closet" vinden. Deze pop-up is een samenwerking tussen Mr. Manchette, Brainbows en Lennertson: drie Belgische merken die volop inzetten op ecologische materialen en eerlijke productie.

men's closet

Met een ruim aanbod aan hemden, schoenen, strikjes en bretellen wordt dit het mekka voor mannen die graag mooi gekleed gaan. Ideaal om je outfit samen te stellen voor huwelijks- of communiefeesten, voor het werk of gewoon voor de lente en zomer.

Brainbows bracesBrainbows braces and bow ties

Brainbows zorgt uiteraard voor de accessoires: onze strikken uit kurkleer, hout en upcycled jeans, maar voor deze gelegenheid zullen er ook een aantal unieke stuks te vinden zijn, gemaakt uit deadstock designer fabrics. We stellen ook onze "Premium Hipbows" voor: onze kurkleren strikjes met een extraatje.
Daarnaast zijn er de handgemaakte bretels uit kurkleer en recycled denim (nu in nog méér kleuren én kids formaat beschikbaar!)
Zeker de moeite om eens te komen kijken als je trouwplannen hebt of binnenkort een feest op de planning hebt staan. Ook voor de kids die hun communie of lentefeest vieren heeft Brainbows hippe strikjes en bretels.
hemd Mr. Manchettehemd Mr. Manchett
Mr. Manchette is een Gents kledinglabel met duurzame hemden van 100% biologische materialen. Hou jij van casual hemden die je kan dragen op een jeans of gaat jouw voorkeur uit naar strak in het pak? Bij Mr. Manchette vind je het allebei. De hemden van Mr. Manchette zijn tijdloos en stijlvol en bovendien ethisch geproduceerd in Portugal.

Tijdens de pop-up is er ook een uitverkoop van hemden en jurken voor vrouwen en kinderen.

Lennertson schoenenLennertson schoenen

Op zoek naar een ruige stijlvolle leren schoen? Dan is Lennertson misschien wel het Belgische merk voor jou. Lennertson is opgericht door twee vrienden uit Hasselt en Genk. Allebei (grotendeels) vegetariër, maar toch fan van leren schoenen door de hoge kwaliteit en de herstelmogelijkheden. Ze streven naar degelijk gebouwde schoenen die lang meegaan.
Lennertson schoenen zijn niet enkel stijlvol, maar ook nog eens duurzaam en lokaal: ambachtelijk vervaardigd, in Europa, van schetsboek tot steek.